Политика | Николаев, 8 Августа, 2022

Кім заплатив миколаївцям вже $1000 за інформацію про колаборантів

Свежие новости: Кім заплатив миколаївцям вже $1000 за інформацію про колаборантів

Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім витратив вже 1000 доларів на винагороду миколаївціям, які повідомляють важливу інформацію про можливих диверсантів та коригувальників вогню.

«Поки мало – $1000. Більшість просто відмовляється від винагород і каже, що краще передайте ці гроші ЗСУ. Є такі, що хочуть ще й доплатити, якщо ми цього диверсанта «приймемо», - розповів голова Миколаївської ОВА.

Також Кім додав, що прцедентів, коли люди просто «стукають» на сусідів, які їм, умовно кажучи, гроші винні чи ремонт надто гучно роблять, ще не було. Проте були випадки, коли люди помилялись.

«Наприклад, людина налаштована якось «ватно», але цього ніяк не проявляє, а просто ходить та бубонить під ніс. Але у нас є аналітичний центр, який це все пропускає через фільтр, і ми відпрацьовуємо лише тих, хто реально здає координати ворогу», - заявив він.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости