Политика | Николаев, 14 Июля, 2022

Кім розповів про економічну ситуацію в Миколаївській області

Свежие новости: Кім розповів про економічну ситуацію в Миколаївській області

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім розповів про економічну ситуацію у регіоні.

За його словами, великі платники ПДФО (податку на дохід фізичних осіб - ПОНЕДІЛОК) продовжують сплачувати податок до бюджету області. Але податків від дрібних підприємців до ладу немає. Малому бізнесу зараз у рази важче, ніж великому.

— Давайте скажу так – є великі платники податків, вони платять централізовано – це перше. Основне джерело надходження обласного бюджету – це ПДФО. У нас за рахунок того, що військові сплачують ПДФО, у нас виконується бюджет. Ще. Це стосується обласного бюджету. Але ті податки, які сплачують фермери, гроші, які отримують люди, вони звертаються в економіці регіону. Цієї оборотності у нас зараз немає. Все дуже повільно, довго, все зараз варте. Тому цифри там якісь є з обласного бюджету, які отримують латок робітники державного сектору, комунального. Це буде. Але щодо малого бізнесу, підприємств все дуже погано, - сказав Кім.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты