Политика | Николаев, 10 Января, 2023

Кім пояснив, чому вибухова хвиля з Очакова докотилася аж до Миколаєва

Свежие новости: Кім пояснив, чому вибухова хвиля з Очакова докотилася аж до Миколаєва

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що у понеділок, 9 січня, армія РФ підірвала могильник зі старими мінами в Очакові.

Внаслідок їх детонації вибухова хвиля пройшла не тільки крізь весь Очаків, а й докотилася і до Миколаєва, сказав він у відеозверненні.

За його словами, росіяни поцілили у могильник з протикорабельними мінами часів Другої світової війни, які були поховані під кількаметровим шаром бетону.

— Поруч з військовою частиною, яку обстрілювали місяцями, був склад старих мін протикорабельних, часів Другої світової війни. Якщо чесно, їх залили бетоном і зробили могильник, щоб вони не вибухнули, бо було небезпечно. Багато їх там було, їх залили бетоном бозна-коли. Росіяни чомусь вирішили, що це склад боєприпасів і стріляли туди довго та нудно. І вчора двома ракетами, начебто «Кинжал», пробили два метри бетону, щоб підірвати міни. Єдине, що вони зробили — залишили без вікон та дахів пів Очакова та навели паніку у Миколаєві, — сказав Віталій Кім.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты