Политика | Николаев, 16 Января, 2023

Кім підтримав позбавлення мандатів «ОПЗЖ» у Раді

Свежие новости: Кім підтримав позбавлення мандатів «ОПЗЖ» у Раді

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім вважає, що народні депутати Верховної Ради України IX скликання, обрані від «Опозиційної платформи — За життя», мають бути позбавлені мандатів.

— Я знаю, що є законопроєкт, який зараз систематизує цю процедуру. І це має бути. Але це політичне питання щодо голосування. Чи буде конституційна та чи інша рада? Моя позиція, що всі мають бути позбавлені мандатів і вигнані, але після того, як ми розберемося, як буде працювати Верховна Рада і буде визначений механізм, – сказав він. 

Нагадаємо, 13 січня Верховна Рада України ухвалила рішення про позбавлення депутатських мандатів 5 парламентарів від «ОПЗЖ», зокрема Віктора Медведчука, Рената Кузьміна, Тараса Козака, а також позафракційних Андрія Деркача й Андрія Аксьонова.

Також секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов вважає, що усі народні депутати ВРУ IX скликання від «Опозиційної платформи — За життя» мають бути позбавлені мандатів.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты