Общество | 22 Ноября, 2018

Керівництво «НІБУЛОНа» провело круглий стіл за участі провідних фінансових установ світу

Свежие новости: Керівництво «НІБУЛОНа» провело круглий стіл за участі провідних фінансових установ світу

Минулого тижня в Женеві (Швейцарія) відбувся щорічний круглий стіл за участі делегації компанії «НІБУЛОН» на чолі з генеральним директором Олексієм Вадатурським та представників провідних фінансових установ світу, де були обговорені досягнення компанії за минулий маркетинговий рік та плани на майбутнє.

 

Такий круглий стіл, у якому одночасно беруть участь найбільші іноземні кредитори,  свідчить про відкритість та відповідальність «НІБУЛОНа» у співпраці з фінансовими установами. Подібний захід організовується компанією вже п’ятий рік поспіль.  Цього року у заході взяли участь близько 60 осіб з більш ніж 15 фінансових установ світу, у т. ч. EBRD, EIB, IFC, FMO, NATIXIS (Франція), ABN AMRO Bank N.V. (Нідерланди), BCP (Швейцарія), BNP Paribas (Франція), ING Group (Нідерланди), Rabobank International (Нідерланди), ARAB BANK (Швейцарія), Amsterdam Trade Bank (Нідерланди), UBS Switzerland AG (Швейцарія), BIC-BRED (Suisse) SA (Швейцарія), Credit Agricole  (Франція). Більшість з них є давніми та надійними партнерами, з якими компанія співпрацює вже багато років поспіль.

Під час зустрічі генеральний директор Олексій Вадатурський, члени наглядової ради Клаудіо Скаррозза, Жиль Меттеталь, Філіп Зіглер, заступник гендиректора з торгівлі Володимир Славінський та начальник фінансового відділу Ольга Бабаніна ознайомили представників фінансових установ з основними досягненнями компанії у 2017/18 маркетинговому році, у тому числі у сфері торгівлі, експорту, суднобудування, розвитку логістики, а також з фінансовими результатами та наміченими планами в Україні. Як відмітили самі представники фінансових установ, компанія завжди дуже відповідально ставиться до співпраці та надає  інформацію в настільки повному обсязі, що додаткових питань практично ні в кого не виникає. 

На питання про економічні та політичні умови розвитку бізнесу в Україні Олексій Опанасович відверто відповів, що, незважаючи на всі складнощі, які в компанії сприймають як чергові виклики, «НІБУЛОН» продовжує розбудовувати мережу надсучасних підприємств, будувати різної складності повнокомплектні судна, реконструювати власний суднобудівний завод та створювати найсучаснішу логістичну систему.

Переконані, що наша співпраця з провідними фінансовими установами світу стане важливим поштовхом для створення нових робочих місць, розвитку судноплавства і суднобудування, зменшення навантаження на автошляхи та розвитку економіки нашої країни загалом.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты