Общество | 16 Октября, 2019

Католицька церква випустила «розумні» чотки за $110

Свежие новости: Католицька церква випустила «розумні» чотки за $110

Ватикан намагається знайти спільну мову із сучасною молоддю, яка родилася та виросла з електронікою в руках. Католицька церква випустила електронні чотки під назвою Click to Pray (клацнути, щоб помолитися). Активація відбувається дотиком до хреста.

Чотки можна не лише тримати на спеціальній підставці, а й носити як браслет – вони зроблені з 10 чорних елементів, а також «розумного» хреста з вбудованою електронікою. Після активації власник може обрати молитву: стандартну, споглядальну або тематичну. Ці тексти будуть автоматично оновлюватися протягом року. Девайс також показує прогрес у виконанні кожної молитви та стежить за їхнім виконанням.

У Ватикані кажуть, що пристрій є частиною Папської світової молитвенної мережі. Його створили як інструмент навчання для молитви з чотками за мир в усьому мирі. Для більшого занурення в релігійну тематику девайс під’єднується до смартфона власника через спеціалізований додаток, який постачає персональний релігійний контент.

Ціна чоток складає $110.

Джерело: techtoday.in.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты