Политика | 3 Марта, 2020

Кабмін обмежив місячну зарплату голів держкомпаній

Свежие новости: Кабмін обмежив місячну зарплату голів держкомпаній

Своєю постановою уряд також переглянув умови виплат членам наглядової ради.

Кабінет міністрів України встановив граничний розмір місячної заробітної плати керівника державної компанії, який не має перевищувати 1,25 мільйона гривень.

Про це сказано в постанові Кабміну №141 від 5 лютого, яка опублікована в "Урядовому кур'єрі", пише УНІАН.

"Встановити, що місячний розмір заробітної плати керівника суб'єкта господарювання державного сектору економіки, який визначається в контракті, не повинен перевищувати 1250 тисяч гривень", - сказано в постанові.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Крім того, своєю постановою уряд переглянув умови виплат членам наглядових рад, прив'язавши їх стелю до середньомісячної зарплати в галузі за підсумками попереднього кварталу. Якщо виручка держкомпанії становить менше за 1 мільярд гривень, то встановлюється обмеження в 5 середніх зарплат по галузі, при виручці від 1 до 3 мільярдів гривень - до 10 зарплат, від 3 до 10 мільярдів гривень - до 15 зарплат, від 10 до 20 мільярдів гривень - до 18 зарплат, понад 20 мільярдів гривень - до 22 зарплат.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости