Общество | Вознесенск, 16 Ноября, 2018

Журналісти Миколаївщини побачили енергомодернізацію Вознесенської лікарні

Свежие новости: Журналісти Миколаївщини побачили енергомодернізацію Вознесенської лікарні

14 листопада 2018 року відбувся медіа-тур «Допомога Європейського Союзу: підвищення енергоефективності на Миколаївщині» для регіональних ЗМІ.

У рамках медіа-туру журналісти відвідали презентацію проекту, яку провів керівник проекту В’ячеслав Гусєв разом з головним лікарем Вознесенської лікарні Володимиром Красьохою. Там вони багато дізналися про проект та його реалізацію: чому для модернізації обрали саме ці будівлі лікарні, як відбувається фінансування проектів, які труднощі постають перед Командою Проекту під час роботи – це тільки питань на які журналісти отримали відповіді.

Після презентації представники ЗМІ оглянули будівлі поліклініки та педіатрії, де відбуваються енергомодернізація, де змогли на свої очі побачити будівельні технології, що використовуються у проекті.

Під час медіа-туру журналісти активно задавали питання, на усі з яких було надано повну і вичерпну відповідь.

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 62% в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты