Политика | Николаев, 25 Мая, 2018

Жителі Миколаївщини поділилися своєю думкою щодо роботи «Гарячої лінії» Олексія Савченка

Свежие новости: Жителі Миколаївщини поділилися своєю думкою щодо роботи «Гарячої лінії» Олексія Савченка

 

«Гаряча лінія» голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченка вже більше року допомагає жителям Миколаївщини у вирішенні їх проблем, надає кваліфіковані консультації з багатьох питань. Кількість звернень та довіра громади до неї неспинно зростає. Жителі області, що вже зверталися на «гарячу лінію»,  поділилися своєю думкою щодо її роботи.

Олена, студентка:

«У мене була проблема, я не знала в яку інстанцію мені звернутися. Побачила номер  «гарячої лінії» на бігборді і вирішила зателефонувати. Я отримала оперативну консультацію, мені пояснили, куди звернутися, в яку саме структуру. Я вважаю, що це потрібний підрозділ, в який потрібно звертатися. Спасибі, що є така структура!».

Валентина Іванівна, пенсіонерка:

«Мені телефон «гарячої лінії» Олексія Савченка дала Урядова «гаряча лінія». Коли я туди зателефонувала, то мені дуже сподобалося ставлення співробітників. Я представилася, назвала своє прізвище, ім’я, по батькові. Також вказала те, що мені 80 років і я інвалід І групи. Мені дзвонили з банку, сказали, що хтось брав гроші і дали мій телефон. Я їх благала не вирішувати це питання!  Дівчата ж з «гарячої лінії» дали мені номери, за якими я могла подзвонити. І я подзвонила. Мені допомогли вирішити це питання. Я б порадила всім звертатися, особливо пенсіонерам. Тому що дівчатка, крім того, що допомагають, ще й дають стільки добра, тепла та сердечності, як жодна інша служба».

Марія Петрівна, менеджер:

«Я приїхала із села в місто, де нічого не знаю, тому мені попався номер «гарячої лінії». Подумала, що дівчата може мені щось порадять. Дівчата ж не просто мені допомогли, а повністю вирішили моє питання! Все розпитали та розказали. Потім ще й прийшов лист з адміністрації з відповіддю. Де все було написано чітко і лаконічно, я залишилась задоволена. Я не тільки би порадила б людям звертатись на «гарячу лінію», але й наполягаю на цьому. Якщо у вас є якійсь проблеми, то звертайтесь! Дівчата дуже чуйні, вас уважно вислухають і  намагатимуться допомогти, а також вирішать вашу проблему».

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты