Криминал | Первомайск, 20 Июля, 2023

Житель Первомайського району вдарив односельця ножем та втік

Свежие новости: Житель Первомайського району вдарив односельця ножем та втік

Увечері 18 липня, мешканець Первомайського району завдав ножових поранень односельцю і втік – зловмисника затримали.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП Миколаївської області.

До відділення поліції № 2 Первомайського районного відділу надійшло повідомлення про те, що до смт Врадіївка 60-річному місцевому жителю заподіяно проникаюче ножове поранення живота. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції та криміналіст.

Під час проведення першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські з'ясували, що потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження під час сварки, що раптово виникла, з 51-річним односельцем, коли вони випадково зустрілися на вулиці, повертаючись до своїх будинків. Під час конфлікту молодший із чоловіків ударив ножем кілька разів потерпілого в живіт і втік з місця події.

Наразі постраждалий перебуває у лікарні.

Протягом ночі оперативники розшукали зловмисника-втікача та доставили його до відділення поліції, де слідчі затримали його у порядку ст. 208 КПК України.

Ніж правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

За процесуальним керівництвом Врадіївського відділу Первомайської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили затриманого про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Санкція статті передбачає покарання як позбавлення.

Житель Миколаївської області вдарив односельця ножем та втік

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты