Общество | Вознесенск, 8 Августа, 2019

Жінок вознесенщини закликають йти в політику

Свежие новости: Жінок вознесенщини закликають йти в політику

Хочемо змінювати країну? Ми впевнені, що зміни повинні для цього відбуватися в регіонах.

За вікном 2019 рік, а в Україні й досі суто патріархальна система влади. У будь-якій ланці влади, особливо чим вона вища, домінують чоловіки, і це вкрай неправильно. Не тому, що якась стать краща чи гірша, а тому, що ми різні по суті, а в управлінні перш за все важливий баланс. Тож на часі - проблема розширення участі жінок у місцевому самоврядуванні.

Фонд громади міста Херсон «Захист» розпочинає проект «Жінка у політиці – зміни в країні», ціль якого - підвищення спроможності жінок-лідерок з Херсонської та Миколаївської областей у підготовці до виборчої кампанії у місцеві ради. Це буде річна програма навчання та підтримки жінок- майбутніх кандидаток, яка складатиметься з двох 3-денних навчально-практичних модулів і менторської підтримки самостійної роботи учасниць над програмами особистого росту, підготовки до участі у виборах до місцевих рад та реалізації власних ініціатив у громадах.

Для участі у конкурсі на навчання за програмою необхідно до 20.09.19 р. заповнити анкету - https://forms.gle/FNxem53x2gAma25JA

Коли одна жінка є лідером, то політика змінює її. Коли багато жінок стають політичними лідерками, це змінює політику і політики.

Впевнені - наші дії допоможуть не тільки побачити більше депутаток в органах місцевого самоврядування, а й відчути позитивні зміни у нашому житті.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты