Политика | 9 Декабря, 2023

Ізраїльська армія провела у Секторі Гази невдалу операцію з порятунку заручників

Свежие новости: Ізраїльська армія провела у Секторі Гази невдалу операцію з порятунку заручників

У Секторі Гази ізраїльська армія провела невдалу спецоперацію по звільненню заручників.

Про це йдеться у повідомленні ЦАХАЛ.

«Протягом ночі двоє солдатів ЦАХАЛу отримали важкі поранення під час операції з порятунку заручників, утримуваних ХАМАС у секторі Газа.

В ході операції були знищені численні терористи, які брали участь у викраденні та утриманні заручників.

Жодного заручника врятувати не вдалося», - йдеться у повідомленні

Сім'ї двох поранених бійців ЦАХАЛу повідомлені про інцидент.

Зазначається, що ЦАХАЛ продовжує діяти різними оперативними та розвідувальними методами разом із силовими структурами з метою звільнення заручників та збору відповідної інформації. Представники ЦАХАЛу підтримують зв'язок із родинами заручників, регулярно надаючи їм усю перевірену інформацію про їхніх близьких.

Варто зазначити, що напередодні повідомлення ЦАХАЛ терористи ХАМАС заявляли, що при спробі ізраїльтяни звільнити з полону 25-річного військового Саара Баруха, загинув він сам і ще кілька ізраїльських солдатів. Можливо, мова йде про один і той же інцидент.

Водночас у ЦАХАЛ також зазначили, що «ХАМАС намагається використовувати психологічний терор як зброю», тому просили «утримуватися від поширення неперевірених чуток і сприяння психологічному терору з боку ХАМАС».

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости