Политика | 7 Октября, 2023

Ізраїль масовано атакували ракетами, звучать сирени

Свежие новости: Ізраїль масовано атакували ракетами, звучать сирени

Десятки ракети були випущені у бік Ізраїлю із боку Сектору Газа. На півдні країни стверджують про зіткнення армії із бойовиками.

Ракетний обстріл розпочався з кількох місць у Газі близько 06:30 за київським часом і тривав близько півгодини. Сирени повітряної тривоги було чути навіть у Тель-Авіві.

Місцеві агентства Ізраїлю повідомляють про тяжкі поранення внаслідок обстрілу у 70-річної жінки. Одна з ракет потрапила до будівлі на півдні країни. І на іншому місці осколкові поранення отримав 20-річний хлопець.

Жителі Гази також стверджують про бойові зіткнення вздовж розмежувальної огорожі з Ізраїлем поблизу міста Хан-Юніс. Також бачили значне переміщення озброєних палестинських бойовиків.

Офіс прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху заявив про зустріч із вищими посадовими особами служби безпеки найближчим часом.

"Ізраїльські військові поки не коментують ситуацію, але їхні сили зазвичай завдають авіаударів у відповідь на ракетний вогонь, що підвищує ймовірність більш масштабних бойових дій", - пише видання.

Армія оборони Ізраїлю оголосила про стан "готовності до війни". Повідомляється, що за перші 20 хвилин операції із сектору Газа по Ізраїлю було випущено 5000 ракет. Міністр оборони Ізраїлю на тлі обстрілів із Гази наказав призвати на військову службу резервістів.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости