Политика | 26 Сентября, 2022

«Ізоляція і можливе самогубство», — Піонтковський порівняв Путіна з Гітлером

Свежие новости: «Ізоляція і можливе самогубство», — Піонтковський порівняв Путіна з Гітлером

Президент Російської Федерації Володимир Путін залишився в ізоляції після «загравання з ультрафашистами та обміну полоненими».    

Про це розповів російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський в ефірі проекту FREEДОМ.

Для Путіна 30 вересня може стати 30 квітня Адольфа Гітлера, коли той скоїв самогубство. 

— Путін оголосив про звернення до Ради Безпеки 30 вересня, коли він ймовірно покличе всіх на священну війну. У мене чомусь 30 вересня Путіна асоціюється з 30 квітня Гітлера, коли він прийняв отруту. Візьмуть Збройні Сили України Херсон і все розвалиться. Ми бачимо тільки одну сторону протиріч, а є ще протиріччя по лінії Путін-генерали. Президент РФ, як Гітлер в останні роки, сидячи в бункері в Берліні. Путіну залишається звинувачувати генералів і кидати їх у катівні. Після повернення з саміту в Самарканді Путін змінив концепцію. Він став на позицію ультрафашистів, але після обміну полоненими він опинився в ізоляції, - зазначив Андрій Піонтковський.

Політолог також вважає, що всі погрози про застосування ядерної зброї безглузді, це рішення позбавлене будь-якого військового сенсу.

— Вчинить він жахливий злочин – знищить ядерним ударом одне українське місто. Україна перестане чинити опір? Захід перестане допомагати? Ні! Йому вже неодноразово говорили: «Ні». Він отримає нищівну відповідь. У перші ж пів години знищать весь Чорноморський флот РФ і всі бази в Криму. У Путіна немає кнопки на столі, в цю процедуру залучені ряд військових, і вони всі повинні бути такими ж божевільними, - розповів публіцист.

Раніше британська розвідка повідомляла, що Росія може посилити підрозділи Росгвардії, що воюють в Україні.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты