Политика | 26 Мая, 2020

Італія вдячна за підтримку України у боротьбі з коронавірусом

Свежие новости: Італія вдячна за підтримку України у боротьбі з коронавірусом

26 травня 2020 року відбулася зустріч заступника міністра закордонних справ України Василя Боднара з послом Італійської Республіки в Україні Давіде Ла Чечіліа.

Під час зустрічі посол Італії подякував Україні за солідарність з Італією у протидії епідемії COVID-19 та надану італійським громадянам гуманітарну допомогу. Італійський дипломат з особливою вдячністю відзначив гуманітарну місію до Італії українських лікарів, які у квітні 2020 року протягом трьох тижнів надавали допомогу своїм італійським колегам у лікарнях регіону Марке та мали можливість ознайомитися з італійським протоколом лікування коронавірусної інфекції. 

Співрозмовники обговорили низку питань двостороннього співробітництва та взаємодії у рамках міжнародних організацій, зокрема щодо підтримки кандидатур до міжнародних органів.

Окрему увагу дипломати приділили відновленню роботи Українсько-Італійської Ради з економічного, промислового та фінансового співробітництва та залученню італійського бізнесу до реалізації інвестиційних проектів в Україні. Італія, яка входить у ТОП-3 наших торговельних партнерів в Європі, готова розширювати присутність свого бізнесу в Україні та позитивно оцінює результати нещодавньої  зустрічі Прем‘єр-міністра України Дениса Шмигаля з представниками італійських компаній.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты