Происшествия | 9 Января, 2020

Іран заявив, що обидві "чорні скриньки" літака МАУ пошкоджені

Свежие новости: Іран заявив, що обидві

Обидві "чорні скриньки" літака авіакомпанії МАУ, що зазнав аварії після вильоту з аеропорту Тегерана, отримали пошкодження. Про це йдеться у попередньому звіті про причини катастрофи українського Boeing 737, наданому в четвер, 9 січня, організацією цивільної авіації Ірану, передає УНН.

"Бортові самописці (чорні скриньки) були знайдені і передані слідчому... Решта частин літака були зібрані і доставлені в безпечне місце. "Чорні скриньки" з реєстратором польотів (FDR) і диктофоном кабіни (CVR) були виявлені пошуково-рятувальною групою і знаходяться в розпорядженні групи з розслідування авіаційних подій. Обидва пристрої були пошкоджені в результаті нещасного випадку і пожежі", - заявив глава іранської організації Алі Абедзаде.

Він уточнив, що на обох пристроях є дані, але вони пошкоджені.

Крім того, за його словами, звіт був представлений Україні, США, що є виробником Boeing, а також Канаді та Швеції, громадяни яких перебували на борту.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости