Политика | 15 Апреля, 2023

Іноземні документалісти приїхали на Миколаївщину знімати фільм про екологічні наслідки війни

Свежие новости: Іноземні документалісти приїхали на Миколаївщину знімати фільм про екологічні наслідки війни

У п’ятницю, 14 квітня, Миколаїв відвідала знімальна група на чолі з австралійським режисером і продюсером Ніком Лазаредісом, яка працює над створенням документального фільму про вплив війни на стан довкілля.

Про це повідомили в  Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу.

До основи фільму увійдуть і кадри з місць надзвичайних подій на Миколаївщині. Журналісти відвідали ТОВ «ЕВЕРІ» та зафільмували наслідки потрапляння дронів-камікадзе до олійного терміналу підприємства, стан Бузького лиману. Також зафіксовано наслідки пожеж через влучання ворожих снарядів у Галицинівському лісі.

«Інтерв’ю журналістам надала перша заступниця начальника ДЕІ Південно-Західного округу Яна Майборода, яка розповіла про екологічні наслідки військових дій на Миколаївщині та збиток, нанесений довкіллю області», - йдеться у повідомленні.

Також з документалістами спілкувався заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик.

Нік Лазаредіс — незалежний режисер і продюсер, який працює кореспондентом міжнародної документальної програми BBC-TV «Наш світ».

За останні двадцять п'ять років він зняв, написав і зпродюсував понад сто документальних фільмів більш ніж у 75 країнах.

Також протягом чотирнадцяти років він робив репортажі про війни у всьому світі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости