Общество | Южноукраинск, 28 Ноября, 2018

Інформація щодо наслідків реформування системи правоохоронних органів в Южноукраїнську

Свежие новости: Інформація щодо наслідків реформування системи правоохоронних органів в Южноукраїнську

За інформацією Южноукраїнського відділення Первомайського відділу ГУНП в ході реформування правоохоронних органів в місті замість міського відділу міліції було створено відділення поліції з підпорядкуванням Первомайському відділу поліції ГУНП в Миколаївській області, що призвело до скорочення штатної чисельності особового складу відділення.

Поступово зростає кількість звернень громадян щодо скоєних злочинів та правопорушень. Так, у 2017 році зареєстровано 5090 звернень, тоді як на теперішній час кількість звернень становить 6241, з них 1018 звернень щодо кримінальних правопорушень, 1173 відомості внесено до єдиного реєстру досудового розслідування.

На теперішній час однією з гострих проблем в Южноукраїнському відділенні поліціє є брак кваліфікованих та досвідчених працівників, так як після проходження атестації багато хто її не пройшов, інші звільнились за власним бажанням, а новоприбулі працівники мають дуже низький рівень підготовки.

Важливим завданням реформ є налагодження партнерських відносин між поліцією та населенням, раціоналізація такої взаємодії на засадах довіри, прозорості, взаємодопомоги у боротьбі зі злочинністю. Одним із визначальних положень Закону України «Про Національну поліцію» полягає у тому, що саме рівень довіри населення до поліції є основним критерієм оцінки ефективності діяльності органів і підрозділів поліції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты