Происшествия | Николаев, 14 Февраля, 2024

Хвора на сказ собака покусала мешканця села Возсіятське на Миколаївщині

Свежие новости: Хвора на сказ собака покусала мешканця села Возсіятське на Миколаївщині

На Миколаївщині у селі Возсіятське Єланецької громади, хвора на сказ собака покусала людину. У населеному пунктц запроваджено карантинні обмеження.

Про це повідомляють на офіційному сайті селищної ради.

Зазначається, що після нападу Миколаївська регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби провела дослідження та підтвердила наявність вірусу сказу у собаки.

«Профільні служби вживають передбачені заходи із запобігання поширювання захворюванню. На місці загибелі собаки, а також на подвірʼї проведено дезінфекцію. Карантин триватиме до 12 квітня 2024 року включно, якщо не збуде зафіксовано нових випадків захворювання», — йдеться у повідомленні.

Власникам тварин рекомендовано дотримуватись «Правил утримання собак, котів і хижих тварин у населених пунктах України» затверджених Міністерством сільського господарства і продовольства та Міністерством охорони здоров’я України.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты