Общество | Николаев, 10 Декабря, 2019

Хід поточного середнього ремонту на окремих ділянках автодороги Н-11 Дніпро-Миколаїв

Свежие новости: Хід поточного середнього ремонту на окремих ділянках автодороги Н-11 Дніпро-Миколаїв Хід поточного середнього ремонту на окремих ділянках автодороги Н-11 Дніпро-Миколаїв

На замовлення Служби автомобільних доріг у Миколаївській області триває комплекс робіт з поточного середнього ремонту на окремих ділянках автомобільної дороги загального користування державного значення Н-11 Дніпро-Миколаїв (через м.Кривий Ріг).

Прес-служба САД у Миколаївській області.

Наразі підрядними організаціями продовжується влаштування регенерації, нижього шару дорожнього покриття (вирівнюючого шару з гарячого асфальтобетону) та облаштування узбіч на відрізках км 271+720 - км279+000 та км279+000 - 286+000 (поблизу с.Мар’янівка).

Інспекторами відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг у Миколаївській області ведеться контроль за виконанням ремонтних робіт та якістю будівельних матеріалів, що застосовуються при виконанні робіт, згідно державних стандартів та норм.

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області звертається до учасників дорожнього руху з розумінням віднестися до тимчасових незручностей, звертати увагу на попереджувальні дорожні знаки та неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости