Общество | Южноукраинск, 11 Июля, 2017

Гвардейцы отработали оборону Южно-Украинской АЭС

Свежие новости: Гвардейцы отработали оборону Южно-Украинской АЭС

В військовій частині 3044 по охороні та обороні Южно-Української АЕС провели тактико-стройові заняття з бойової готовності в складі підрозділів та частини.

Правильність дій та навченість особового складу є надійною запорукою охорони та оборони важливих державних об’єктів – одного із основних завдань, що виконує особовий склад Національної гвардії України.

Для забезпечення практичних навиків та дій з охорони та оборони Южно-Української АЕС в військовій частині 3044 проведено планові тактико-стройові заняття по приведенню частини у бойову готовність, метою яких було підвищення злагодженості дій підрозділів частини при приведенні у вищі ступені бойової готовності.

Тема занять передбачала також тренування гвардійців в виявленні та знешкодженні диверсійних груп поблизу об’єкта, що охороняється. Після оповіщення, збору, отримання зброї, майна, екіпіровки, встановлення озброєння на військову техніку та шикування особового складу частини, командирам підрозділів було доведено тему та мету занять, а також поставленні завдання на здійснення маршу в район умовного знаходження диверсантів, їх виявлення та знешкодження. Прибувши в район виконання завдань гвардійці мали змогу закріпити свої знання на практиці, а саме провівши пошук на місцевості умовна група противника була виявлена та знешкоджена. В ході проведення занять Южноукраїнські гвардійці показали свою злагодженість в бойових порядках, що забезпечує надійність охорони та оборони важливого державного об’єкту – Южно-Української АЕС.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты