Политика | 26 Сентября, 2022

ГУР: мобілізовані росіяни дзвонять на гарячу лінію питають, як здатися в полон

Свежие новости: ГУР: мобілізовані росіяни дзвонять на гарячу лінію питають, як здатися в полон

Представник ГУР МО України Андрій Юсов повідомив, що на гарячу лінію ГУР дзвонять мобілізовані росіяни та запитують, як здатися в український полон.

Про це повідомляє Юсов  в ефірі  телемарафону.

"Дуже багато зараз звернень на гарячу лінію від новомобілізованих росіян або навіть від тих, хто ще не мобілізований. Дзвонять і кажуть: "У разі, якщо мене мобілізують, які мої дії, що я маю зробити, як правильно здатися?" .

За словами представника ГУР, у росіян низька мотивація та відповідний психоемоційний стан серед цієї мобілізаційної хвилі.

Таким же алгоритмом користуються кримчани та люди з ОРДЛО.

За словами Юсова, росіяни планують кілька хвиль мобілізації. 

Він додав, що в ОРДЛО росіяни вже мобілізували всіх, кого могли. Залишилися лише хворі та ті, хто забезпечує життєдіяльність регіону та працює на різних підприємствах. 

Однак на окупованому півдні України окупанти заявили, що планують сформувати так звані "добровільні" батальйони, водночас Путін та росіяни бояться давати зброю людям на окупованих територіях. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости