Экономика | Николаев, 24 Июля, 2019

Громадський бюджет-2020: миколаївці подали на конкурс 111 проектів

Свежие новости: Громадський бюджет-2020: миколаївці подали на конкурс 111 проектів

Мешканці Миколаєва запропонували до реалізації в 2020 році 111 проектів в рамках Громадського бюджету. Про це 24 липня під час засідання Координаційної ради з питань Громадської бюджету Миколаєва  розповіла директор департаменту економічного розвитку міської ради Тетяна Шуліченко.

Як зазначила Тетяна Шуліченко, члени експерти ретельно проаналізували ідеї миколаївців та зробили висновки щодо допущення проектів до участі у фінальній стадії конкурсу. У підсумку 65 проектів отримали позитивну оцінку, а 43  - негативну. Крім того, 1 проект було знято з розгляду рішенням Координаційної ради, 2 проекти – за згодою авторів.

- 23 проекти відносяться до категорії великих, загальна їх вартість становить 21,04 млн.грн., 36 проектів – до категорії малих, загальна їх вартість складає 9,9 млн.грн. Також  6 проектів відносяться до категорії соціальних, загальна вартість проектів 1,64 млн.грн., - сказала Тетяна Шуліченко.

За словами очільника департаменту економічного розвитку, на реалізацію зазначених проектів програмою передбачено фінансування в розмірі 15 млн.грн. І 60 % цією суми має бути спрямовано на великі проекти, 30% - на малі і 10% - на соціальні проекти.

Вона також зазначила: 65 проектів, що отримали позитивну оцінку будуть допущені до фінальної стадії конкурсу -  їх долю вирішуватимуть мешканці міста під час відкритого голосування. Проекти-переможці отримують фінансування з міського бюджету та будуть  реалізовані наступного року.

Крім того, Тетяна Шуліченко проінформувала про те, як відбувається реалізація проектів в рамках Громадського бюджету-2019. Так, на даний момент вже втілено у життя 3 з 26 проектів. Інші проекти перебувають на тій чи іншій стадії реалізації.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты