Общество | Вознесенск, 26 Января, 2018

«Громада на мільйон»: Бузька ОТГ візьме участь у соціальному проекті телеканалу «1+1»

Свежие новости: «Громада на мільйон»: Бузька ОТГ візьме участь у соціальному проекті телеканалу «1+1» «Громада на мільйон»: Бузька ОТГ візьме участь у соціальному проекті телеканалу «1+1»

Бузька ОТГ Вознесенського району на Миколаївщині  візьме  участь у новому соціальному телепроекті каналу «1+1» «Громада на мільйон», створеного спільно з програмою Агентства США з міжнародного розвитку «Децентралізація приносить кращі результати і ефективність» з ініціативи партнера програми DOBRE - Українського кризового медіа-центру.

У проекті беруть участь п'ять ініціативних об'єднаних громад України. Вони змагатимуться за інвестиції і можливість створювати проекти для реальних змін у своїх містах та селах. Разом з Бузькою ОТГ Миколаївської області змагатимуться:  Скала-Подільська ОТГ Тернопільської області, Печеніжська ОТГ  Івано-Франківської області, Новопсковська ОТГ  Луганської області, і Княгинінська ОТГ  Волинської області. Головний приз проекту - 1 млн гривень від фонду Western NIS Enterprise Fund (WNISEF).

«Громада на мільйон» - проект про децентралізацію в Україні, про те, як окремі люди можуть вплинути на зміни в країні. Децентралізація допомагає розвивати самоврядування на місцях. Це перший проект, який виніс міжнародну технічну допомогу для України на інший рівень. У ньому взяли участь п'ять громад. Завдання проекту - донести до громад, що сьогодні кожна ініціатива, зроблена зсередини, буде почута і отримає результати. Якісний аналіз громадської думки, які проводить Український кризовий-медіа центр, показує, що найбільш ефективним методом комунікації українці вважають телебачення.

Випуски телепроекту будуть доступні за посиланням: https://1plus1.ua/gromada-na-miljon

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости