Общество | Вознесенск, 28 Июля, 2017

Григорян ініціював нараду з приводу роботи госпітального округу з центром в Вознесенську

Свежие новости: Григорян ініціював нараду з приводу роботи госпітального округу з центром в Вознесенську Григорян ініціював нараду з приводу роботи госпітального округу з центром в Вознесенську

Южноукраїнський депутат Ерік Григорян звернувся до головного лікаря Вознесенської лікарні В.Красьохи з приводу проведення наради по організації роботи госпітального округу. Наразі в Україні проводиться медична реформа, яка передбачає створення госпітальних округів. Один з таких плануєтьється створити в декількох районах Миколаївської області з центром в місті Вознесенську. До нього планується входження і міста Южноукраїнська.

Нещодавно в медичному закладі міста атомщиків місцева рада провела реорганізацію медичного закладу. В результаті громада Южноукраїнська отримала від держави медичний заклад в комунальну власність. Тепер депутати Южноукраїнської міської ради як представники громади повинні приймати рішення, пов'язані з діяльністю міської лікарні.

"Це важка і кропітка робота - організовувати  чітку та злагоджену роботу кількох медичних закладів в госпідальному окрузі. І це дуже відповідально, так як мова йде про здоров'я та життя наших громадян. Тут ще й додається проблема проживання в 30-ти кілометровій зоні з усіма наслідками для здоров'я від цього. Тому керівнику госпітального округу необхідно детально розуміти специфіку роботи як Вознесенської, так і Южноукраїнської лікарні - у всіх деталях. Сподівають, що такі наради, допоможуть реформуванню медичної галузі так, щоб народ відчув поліпшення в цій сфері," - зауважив Ерік Григорян.

Як було повідомлено пресс-службою Григоряна Е., проведення наради заплановано на понеділок, 31 липня, о 16-00год. в Вознесенській лікарні за участю головного лікаря Вознесенської лікарні Красьохи В. та в.о.головного лікаря Южноукраїнської лікарні Самойленка М., представників виконавчих органів та депутатів місцевих рад.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты