Политика | Николаев, 5 Ноября, 2022

«Готові на 100%», — облтеплоенерго готове запустити опалення в Миколаєві, однак очікує важкий сезон

Свежие новости: «Готові на 100%», — облтеплоенерго готове запустити опалення в Миколаєві, однак очікує важкий сезон

Комунальне підприємство «Миколаївоблтеплоенерго» готове до старту опалювального сезону, адже підготовку до нього почало ще у квітні.

Про це розповів директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов в інтерв’ю ТРК «НИС-ТВ».

— «Миколаївоблтеплоенерго» готове до цього сезону на 100%. Як тільки буде команда — готові запускатися, — сказав він.

Микола Логвінов додав, що плани ремонтних робіт виконували незалежно від обстрілів і тривог, а комунальники працювали максимально, аби місто було з теплом.

Він наголосив, що важливу роль відіграє й готовність балансоутримувачів до прийому тепла. Зважаючи ситуацію у місті та відсутність якісного водопостачання, на сьогодні житловий фонд готовий приймати теплоносій.

— На більшості об’єктів цього року ми не вимагали проведення промивки внутрішньобудинкової системи опалення з причини агресивності води, вимагали здебільшого — гідравліку. Традиційно найкращий рівень готовності у ЖЕКів та керуючих компаній, найгірший — ОСББ, — сказав директор ОКП.

Микола Логвінов додав, що підприємством теплоносій планується подавати до всіх будинків, мова не йде лише про зруйновані, а щодо пошкоджених – ситуації вирішуватимуться індивідуально.

Директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» зауважив, що прогнозувати проходження сезону в умовах повномасштабної війни неможливо, тому і місто, і підприємство готується до різних варіантів перебігу подій.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости