Общество | Николаев, 30 Апреля, 2021

Голова ГО "Ветерани-прикордонники Миколаївщини" Григорян Ерік привітав прикордонників зі святом

Свежие новости: Голова ГО Голова ГО "Ветерани-прикордонники Миколаївщини" Григорян Ерік привітав прикордонників зі святом

Сьогодні українські прикордонники відзначають своє професійне свято.

З Днем прикордонника їх привітав Ерік Григорян, який очолює громадську організацію "Ветерани-прикордонники Миколаївщини".

На своїй сторінці на Facebook він побажав хлопцям-прикордонникам міцного здоров'я та мирного неба над головою. 

Вітаю, вас, хлопці- прикордонники! У вас сьогодні свято! Ваша служба, особливо в наш теперішній складний час, дуже важлива для України і для кожного з нас! Оберігати кордони рідної землі - це дуже відповідально. І це можна довірити лише справжнім чоловікам: мужнім і непохитним, пильним і зосередженим. Від імені громадської організації "Ветерани - прикордонники Миколаївщини" хочу подякувати вам за вашу нелегку службу. Та бажаю всім прикордонникам міцного здоров'я та мирного неба над головою! Завдяки вам ми можемо спати спокійно, бо знаємо, що жоден ворог не порушить кордонів нашої держави!

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости