Политика | 14 Ноября, 2019

Голова фракції "Слуги народу" відреагував на несподівану "любов" Коломойського до Росії

Свежие новости: Голова фракції

Голова фракції "Слуги народу" у Верховній Раді України Давид Арахамія негативно ставиться до заяв олігарха Ігоря Коломойського про відмову від співпраці з Міжнародним валютним фондом та налагодження відносин із Росією, сказав Арахамія у кулуарах парламенту, передає Громадське.

За його словами, він негативно сприйняв заяву олігарха про те, що Україна може замінити кредити МВФ на фінансування з боку Росії.

"Я дуже негативно ставлюся до будь-яких спроб говорити, що нам щось треба від Росії. Я не підтримую такі гасла", – заявив він.

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський хоче, аби Україна налагодила партнерські відносини з Росією і взяла у неї 100 мільярдів доларів.

Крім того, Коломойський заявив, що Україна повинна відвернутися від Заходу і знову дружити з Росією.

"Дайте 5, 10 років, і кров буде забута", – сказав Коломойський.

Як зазначає видання, така зміна позиції олігарха може бути пов’язана з незадоволенням позицією західних дипломатів та Міжнародного валютного фонду, які вимагають від України не повертати Коломойському ПриватБанк і домагатися судового стягнення з нього виведених з банку коштів, а саме 1,9 мільярда доларів плюс відсотки.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты