Политика | Снигиревка, 15 Августа, 2017

Газопровід в мікрорайоні «Сім вітрів» може обійтись в 1,5 мільйони гривень замість п’яти

Свежие новости: Газопровід в мікрорайоні «Сім вітрів» може обійтись в 1,5 мільйони гривень замість п’яти

На щотижневій апаратній нараді голова райдержадміністрації Інна Бойко прокоментувала процес газифікації міста Снігурівка. Минулої п’ятниці очільниця району разом з міським головою Леонідом Голоблею були на нараді в облдержадміністрації з приводу газифікації.

Бойко зазначила, що газифікація лише одного будинку в місті – це домисли, так як згідно документів газ має бути у всіх будинках в мікрорайоні «Сім вітрів».

Хочу припинити усі слухи та домисли, які розповсюджуються по Снігурівці з приводу того, що ніби то за бюджетні кошти газифікують лише один будинок. Це не так. Навіть більше того, якщо буде виконаний кошторис, який нам запропонували минулої п’ятниці — то підвідний газопровід на всі десять будинків в мікрорайоні “Сім вітрів” буде коштувати близько півтора мільйони гривень замість п’яти. На наступний рік ціна може вирости в тричі. Будемо спілкуватися з депутатами районної та міської ради, але ці кошти потрібно виділити. — сказала голова РДА.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты