Общество | Вознесенск, 19 Декабря, 2017

Функції «Картки вознесенця»

Свежие новости: Функції «Картки вознесенця»

Шановні містяни, «Картка вознесенця» є індивідуальною, на зворотному боці якої є прізвище, ім’я, по-батькові громадянина та штрих-код для зчитування особистої інформації.

Про це повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Модуль «Медицина»:

«Картка вознесенця» є заміною паперової медичної картки, яка містить всю історію хвороб, групу крові, лабораторні дослідження та інші дані для більш швидкого та зручного відвідування лікарні чи поліклініки.

Нині в тестовому режимі відпрацьовується запис до лікаря в системі онлайн. Про запуск цього доповнення населення буде повідомлено згодом.

Модуль «Транспорт»:

Категорія осіб, які мають право на перевезення у міському транспорті на безоплатних умовах – це особи, які мають право на безоплатний пільговий проїзд та пенсіонери.

При цьому, пенсіонер-власник «Картки вознесенця» у маршрутних таксі, на яких встановлено зчитуючий пристрій сплачує за проїзд 2 гривні, без картки – 5 гривень!

Вартість проїзду для всіх інших категорій населення складає 5 гривень.

Модуль «Торгівля»:

Власники «Картки вознесенця» отримують знижки у магазинах, які співпрацюють з «карткою».

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты