Общество | Южноукраинск, 7 Февраля, 2020

ФОТО: Южноукраїнські танцюристи вибороли путівки на Чемпіонати Європи та світу

Свежие новости: ФОТО: Южноукраїнські танцюристи вибороли путівки на Чемпіонати Європи та світу

Пара танцюристів клубу «Натхнення», який працює на базі Палацу культури «Енергетик» ВП ЮУАЕС, Дмитро Чорній та Валерія Лозінська в категорії Молодь представлятимуть нашу країну на Чемпіонаті Європи з європейської програми. Змагання відбудуться в Словаччині 6 червня.

Інша пара вихованців «Натхнення» – Владислав Шклярський і Карина Абдулліна – представлять Україну на Чемпіонаті світу серед Юніорів-2 з латиноамериканської програми.

Про це повідомляє пресслужба Южноукраїнського міськвиконкому.

Таке право танцюристи з міста-супутника ЮУАЕС вибороли на змаганнях за Національний Кубок України з танцювального спорту, які пройшли 1-2 лютого в Києві. Звання найкращих учасники виборювали в двох програмах - європейській і латиноамериканській.

Танцювальні пари клубу спортивного танцю «Натхнення» з Южноукраїнська (керівник тренер вищої категорії Людмила Самчинська) були представлені в кожній віковій категорії. Усі вони гідно дійшли до фіналу змагань, здобувши у підсумку 2 перших, 4 других, 3 третіх, 1 четверте, 5 п’ятих і 1 шосте місця. За кількістю призових і фінальних місць це найбільше досягнення за останні роки.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

За результатами Кубку України 2020 клуб «Натхнення» став одним з найкращих у нашій країні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости