Общество | Вознесенск, 2 Марта, 2020

ФОТО: Вознесенці відсвяткували свято Колодія

Свежие новости: ФОТО: Вознесенці відсвяткували свято Колодія Вознесенці відсвяткували свято Колодія

Першого дня весни за ініціативи міського голови Віталія Лукова вознесенці мали змогу зібратися на Центральній площі міста, щоб відсвяткувати сонячне свято Колодія. За українськими традиціями цього дня люди збиралися, щоб зустріти весну.

З цієї нагоди спільними зусиллями органів місцевого самоврядування, волонтерів, небайдужих мешканців, громадських організацій було проведено благодійний ярмарок, де усі охочі могли не тільки скуштувати щось смачненьке, але й придбати цінні подарунки для своїх рідних та близьких. Такі презенти вдвічі цінніші, адже зроблені вознесенськими майстрами власноруч і з душею. Тут були гарні квіткові композиції, різноманітні ляльки й іграшки, жіночі прикраси, предмети художньої творчості, предмети побуту тощо. Азартні мешканці громади могли зіграти в благодійну лотерею. Для любителів скуштувати смачненького був особливо великий вибір різноманітних страв. Було чим і запити смаколики.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

На фоні гамірного ярмарку творчі колективи громади показували тематичні танцювальні номери, театралізовані міні-вистави, співали пісень. З весною вас! З новими починаннями і новими надіями!

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты