Общество | Вознесенск, 4 Декабря, 2019

ФОТО: У Вознесенську відкрили другий в області офіс «Open Space»

Свежие новости: ФОТО: У Вознесенську відкрили другий в області офіс «Open Space»

Відтепер скористатися послугами у сфері державної реєстрації актів цивільного стану через систему «Open Space» зможуть мешканці та гості міста Вознесенськ. Офіс європейського зразка відкрили на базі Вознесенського міськрайонного відділу ДРАЦС.

За словами начальника Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Романа Возняка, цей офіс став 53 в Україні і другим в області.

«Офіс Open Space – це стандарт сучасних адміністративних послуг, це зручність, доступність і простота. Ми не зупиняємось і працюємо над покращенням сервісів юстиції, щоб максимально спростити життя наших громадян», – зазначив очільник Миколаївської юстиції.

За допомогою сервісу можна зареєструвати народження дитини, подати документи для укладення шлюбу, отримати витяги з реєстру актів цивільного стану громадян, дублікати втрачених документів, змінити ім’я, внести зміни до актових записів цивільного стану тощо. Більшість цих послуг можна отримати всього за декілька хвилин, а максимальний час надання послуги – до 30 хвилин.

В швидкості отримання документів впевнився Вознесенський міський голова Віталій Луков, який за декілька хвилин отримав повторне свідоцтво про народження.
Нагадаємо, що перший на Миколаївщині офіс «Open Space» з надання послуг юстиції відкрили 12 липня 2018 року. Розташований він за адресою: м. Миколаїв, проспект Богоявленський 340/2. Контактні телефони (0512) 64-04-55, (0512) 64-04-56.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости