Происшествия | Вознесенск, 6 Февраля, 2020

ФОТО: У Вознесенську негода знеструмила вулиці та повалила дерева

Свежие новости: ФОТО:  У Вознесенську негода знеструмила вулиці та повалила дерева У Вознесенську негода знеструмила вулиці та повалила дерева

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник міського голови Вознесенська Юрій Сметана.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

"В місті сильний штормовий вітер який залишив без вуличного освітлення багато вулиць та провулків ( на відновлення піде декілька днів), а також повалив дерево яке перекрило рух по вулиці Пушкінська біля ДЮСШ (о 7 ранку КП "СОМ" вже буде займатися розчисткою вулиці) тому сплануйте свій ранковий рух - це погана новина!
Доброю є те що завдяки вітру на дорогах міста ожеледиця відсутня, але будьте обережні під час ранкового руху, оскільки можливі локальні слизькі місця! Особливу увагу зверніть на перехрестя вулиць Соборності/Кібрика та Центральна/Короленка.(Хоч там і буде працювати КП але всеодно дуже уважно рухайтесь на цих ділянках).
Будьте обережні та дотримуйтесь ПДР! Гарного всім робочого дня.
P.S. Про непрацююче вуличне освітлення та зламані дерева прошу писати в коментарях на моїй сторінці", - написав в Фейсбуці заступник міського голови Юрій Сметана.

Станом на 9 годину ранку 6 лютого проїзд по вулиці Пушкінська комунальникам відновити вже вдалося.

В коментарях до допису мер Віталій Луков також повідомив, що вітер зруйнував високовольтну опору. Над цією проблемою енергетики вже працюють, але це великий об'єм робіт. Тому, коли буде відновлено електропостачання, поки невідомо.

Коментуючі вказали й на відсутність у деяких районах Вознесенська водопостачання.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости