Политика | 6 Января, 2020

ФОТО: У Тегерані попрощалися з генералом Сулеймані

Свежие новости: ФОТО: У Тегерані попрощалися з генералом Сулеймані

Церемонія прощання з командувачем спецслужбами “Аль-Кудс” іранського КВІР Касемом Сулеймані, який загинув під час удару американським безпілотником минулого тижня в Багдаді, відбулася у Тегеранському університеті у столиці Ірану в присутності величезного натовпу. Про це повідомляє IRNA, передає УНН.

Церемонія прощання з генералом Сулеймані почалася сьогодні о 8 годині ранку за місцевим часом в Тегеранському університеті.

Під час церемонії верховний лідер аятолла Алі Хаменеї здійснив намаз за тіло Сулеймані.

"Ця подія, яка транслюється в прямому ефірі на іранських телеканалах, отримала широке висвітлення в ЗМІ по всьому світу", - відзначає агентство.

Іранські ЗМІ заявляють, що "мільйони людей" прийшли у Тегерані на церемонію прощання з генералом Сулеймані.

За даними IRNA, посли Палестини, Туреччини, Афганістану, Іраку, Сирії, Узбекистану, Азербайджану, Кенії і Гвінеї-Бісау і повірений в справах Оману в Ірані брали участь в похоронах генерала Сулеймані, які відбулися сьогодні в Тегерані "за участю понад мільйона людей".

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты