Общество | Южноукраинск, 5 Декабря, 2019

ФОТО: Представники профспілки Южно-Українського енергокомплексу приєдналися до безстрокової акції протесту Атомпрофспілки України

Свежие новости: ФОТО: Представники профспілки Южно-Українського енергокомплексу приєдналися до безстрокової акції протесту Атомпрофспілки України

У рамках другого етапу безстрокової акції протесту Атомпрофспілки на головній площі міста-супутника ЮУАЕС встановлено намет. У вільний від роботи час працівники ВП ЮУАЕС та ветеранської організації забезпечать тут цілодобове чергування.

Першими 4 грудня на пост заступили представники енергоремонтного підрозділу, 5 грудня їх змінили профспілкові активісти цеху теплової автоматики та вимірювань. У наметі можна ознайомитись з причинами, що змусили профспілку працівників атомної енергетики та промисловості України вдатися до таких рішучих кроків, а також вимогами організації.

«В усіх містах-супутниках АЕС розбито намети та розміщено стенди з вимогами. Усі учасники акції беруть в ній участь виключно у вільний від роботи час. Акція триватиме поки вимоги Атомпрофспілки не буде задоволено», - наголошує заступник голови профспілкового комітету ВП ЮУАЕС Валерій Макану.

Щоб уникнути переохолоджень учасників акції у наметі встановлено обігрівач, проведено освітлення. Чергувальників забезпечують гарячими напоями та бутербродами.

Представники Атомпрофспілки розпочали безстрокову акцію 28 листопада пікетом під стінами Міністерства енергетики та захисту довкілля України.  Її учасники ухвалили відповідну  Резолюцію. Постановою Пленуму Центрального комітету Атомпрофспілки цього ж дня було ухвалено Вимоги Атомпрофспілки до Міністра енергетики та захисту довкілля України Олексія Оржеля. 4 грудня під стінами Кабінету Міністрів України розпочався другий етап безстрокової акції протесту Атомпрофспілки.

Джерело: sunpp.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты