Общество | 21 Марта, 2020

ФОТО: Після оголошення надзвичайної ситуації у Дніпрі провели дезінфекцію вулиць

Свежие новости: ФОТО: Після оголошення надзвичайної ситуації у Дніпрі провели дезінфекцію вулиць

Проти ночі на 21 березня пожежно-рятувальна техніка Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області була залучена до проведення розпилення спеціального дезінфікуючого розчину по найбільших вулицях міста Дніпро, зокрема на проспектах Дмитра Яворницького, Слобожанському та Проспекті Свободи. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Для дезінфекції вулиць міста використовувалась дезінфекційна суміш на основі порошку СФ-2У та води. Цей порошок є активною речовиною, яка застосовується підрозділами ДСНС, Збройних сил України для проведення спеціальної обробки, майна, транспорту та одягу при застосуванні зброї масового ураження.

Водний розчин з порошком не пошкоджує будівельні матеріали, деревину, лакофарбові вироби, не призводить до корозії металів та забезпечує надійний змив органічних та неорганічних речовин з будь яких поверхонь.

Зазначений реагент є цілком безпечним для людей і тварин.

Всі екстрені служби Дніпропетровщини в цілодобовому режимі боряться з вірусом COVID-19.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Також, варто знати, що від 20 березня, на Дніпропетровщині введено режим надзвичайної ситуації. Рішення прийняли на позачерговому засіданні Дніпропетровської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На такі заходи пішли, аби не допустити подальшої епідемії коронавірусу в регіоні.

Для мобілізації сил і засобів цивільного захисту в області створили координаційну групу. Туди увійшли керівники ДСНС області, Нацполіції, транспортні та інші служби.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости