Политика | 31 Октября, 2023

Ємен оголосив війну Ізраїлю

Свежие новости: Ємен оголосив війну Ізраїлю

Вранці у вівторок, 31 жовтня, повідомлялося про ракетний обстріл Ізраїлю з боку Ємену. Тепер є офіційна заява, з якої випливає, що країна вступає в бойові дії офіційно.

Представник Збройних сил Ємену бригадний генерал Яхья Саріє Ану заявив, що його країна офіційно оголошує війну Ізраїлю. У заяві йдеться про «третю операцію на підтримку пригноблених братів у Палестині». 

Він визнав, що по Ізраїлю було випущено ракети – «велика кількість балістичних і крилатих ракет». Крім того, запущено безпілотники. Атаки зазнали об'єкти противника на окупованих територіях.

- Ми продовжимо проводити більш якісні атаки з використанням ракет і безпілотників, доки агресія Ізраїлю не припиниться, - додав офіційний представник Ємену. 

Окремо Саріє зазначив, що удари триватимуть доти, доки ЦАХАЛ не припинить операцію в секторі Газа. 

Раніше в ЦАХАЛі повідомили, що Ізраїль перехопив ракету класу «земля – ​​земля», яку запустили з району Червоного моря у бік південного ізраїльського міста Ейлат.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты