Криминал | Еланец, 31 Марта, 2018

Єланецькі поліцейські повернули автівку та викрили угонщиків, яких підбурив онук потерпілого

Свежие новости: Єланецькі поліцейські повернули автівку та викрили угонщиків, яких підбурив онук потерпілого

До Єланецького відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернувся 50-річний місцевий мешканець з повідомленням про те, що декілька хвилин тому невідомі чоловіки заволоділи його автомобілем ВАЗ-2106 та поїхали в невідомому напрямі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області

Правоохоронці, отримавши опис транспортного засобу, одразу розпочали пошуки автівки і вже за півгодини помітили схожий за описом автомобіль. За кермом був 18-річний місцевий мешканець, який їхав з 17-річним товаришем. Зі слів зловмисників, на вчинення злочину їх підбурив онук потерпілого, який наразі перебуває в місцях позбавлення волі за те, що й сам неодноразово намагався викрасти цей автомобіль. У подальшому транспортний засіб зловмисники планували перепродати, а виручені кошти розділити між собою.

Наразі автівку вилучено та повернуто власникові.

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

За узгодженням із прокуратурою вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Слідство триває.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости