Экономика | Николаев, 31 Мая, 2018

Експерти з країн Євросоюзу проведуть у Миколаєві тренінг з розробки плану місцевого економічного розвитку

Свежие новости: Експерти з країн Євросоюзу проведуть у Миколаєві тренінг з розробки плану місцевого економічного розвитку

Миколаїв у листопаді 2017 року приєднався до Ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання».

Про це повідомляє Департамент економічного розвитку міської ради.

В рамках даної ініціативи координаторами проекту організовано тренінг щодо розробки плану місцевого економічного розвитку відповідно до вимог Європейського Союзу та Світового Банку для представників економічних служб міст.

Тренінг проводиться експертами з країн Європейського Союзу та направлений на отримання практичних навичків з написання планів місцевого економічного розвитку.

Протягом двох днів 31.05.2018-01.06.2018 в рамках першого модулю представники муніципалітетів -підписантів ініціативи спільно працюватимуть та обмінюватимуться досвідом щодо розробки проектів місцевого економічного розвитку, що можуть бути включені до місцевих планів та отримати фінансування з Європейського Союзу. 

Довідкова інформація. Ініціатива Європейського Союзу «Мери за економічне зростання» започаткована вперше в Україні в квітні 2017 року як продовження Угоди мерів зі сталого енергетичного розвитку і охоплює шість країн Східного Партнерства. До ініціативи вже приєднались 243 підписанта, серед яких 103 -це органи місцевого самоврядування з України. Метою Ініціативи є сприяння місцевим органам влади країн Східного партнерства у розвитку їх потенціалу задля стимулювання економічного зростання , підвищення рівня зайнятості, забезпечення участі громадян в економічних, соціальних та культурних процесах, а також підвищення рівня їх добробуту та якості життя.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости