Политика | 29 Июля, 2023

Екс-міністр Ткаченко влаштував прощальну вечірку після відставки, — ЗМІ

Свежие новости: Екс-міністр Ткаченко влаштував прощальну вечірку після відставки, — ЗМІ

Екс-міністр культури Олександр Ткаченко після відставки влаштував прощальну вечірку. 

За інформацією ЗМІ, банкет проходив у центрі Києва недалеко від парку Шевченка у музеї Ханенків (Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків). Захід розпочався після обіду та завершився близько 22:00, після чого гості почали роз'їжджатися.

Журналісти повідомляють, що під час вечірки вікна музею були зачинені ролетами, а гості заходили до приміщення через заднє подвір'я.

Біля головного входу було припарковано автомобіль Range Rover, на якому журналісти часто бачили Олександра Ткаченка. У машині був власний водій колишнього міністра.

Серед гостей вечірки вдалося помітити народного депутата СН Микиту Потураєва, який очолює комітет із питань інформаційної та гуманітарної політики. А також заступника голови фракції СН Євгенію Кравчук. Вона також є членом Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты