Экономика | Николаев, 23 Апреля, 2023

ЄІБ схвалив кредит у 20 млн євро для покращення водопостачання та водовідведення Миколаєва

Свежие новости: ЄІБ схвалив кредит у 20 млн євро для покращення водопостачання та водовідведення Миколаєва ЄІБ схвалив кредит у 20 млн євро для покращення водопостачання та водовідведення Миколаєва

Миколаїв, місто біля Чорного моря на півдні України, отримає додаткові 20 мільйонів євро від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) на модернізацію системи водопостачання та водовідведення.

Кошти підуть на реконструкцію водоочисних споруд у Миколаєві, реконструкцію та підвищення ефективності першої черги водопровідної насосної станції «Миколаївводоканалу» та будівництво довгострокового шламосховища на Миколаївських очисних спорудах.

Це допоможе місту подолати нагальні проблеми дефіциту води та підвищити ефективність використання ресурсів.

«Ми прагнемо забезпечити безперебійне та надійне постачання чистої води для Миколаєва та модернізувати очисні споруди міста, максимально підвищуючи енергоефективність», – зазначив Голова Представництва Європейського інвестиційного банку в Україні Жан-Ерік де Загон.

Проект у Миколаєві є частиною більшої програми Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), багатогалузевої програми розвитку муніципальної інфраструктури України (UMIP) вартістю 400 мільйонів євро.

UMIP доповнюється технічною допомогою для підтримки впровадження програми.

Така допомога надається через Трастовий фонд технічної допомоги Східного партнерства (EPTATF) та Інвестиційну платформу сусідства (NIP).

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты