Политика | Южноукраинск, 11 Июня, 2018

«Єдність» очистилася – з лав міської парторганізації вигнали зрадників

Свежие новости: «Єдність» очистилася – з лав міської парторганізації вигнали зрадників

Як стало відомо «Маю право», після скандальної 39-ї сесії Южноукраїнської міської ради, на якій 25 депутатів проголосувало за відставку Віктора Пароконного, в лавах міської парторганізації «Єдність» відбулася серйозна чистка.

Рішенням зборів від 7 червня одразу шістьох членів політсили було виключено за неетичну поведінку і порушення статутних вимог.

Вигнанцями стали депутати Людмила Дзюбенко (секретар міської ради), Оксана Фунтікова, Галина Бацман (усі троє голосували проти Віктора Пароконного), заступники міського голови Ганна Мустяца та Олександр Кольчак (підписали заяву-звернення з обвинуваченнями на адресу мера) і директор КП «Служба комунального господарства» Євген Вакар (точна причина невідома).

Особливої зневаги вже колишніх однопартійців «удостоїлася» Людмила Дзюбенко.

- Ви цинічно зрадили громаду, партійців та лідера, який Вас прийняв, як бувшу «регіоналку», повірив Вам, ввів Вас в довіру людей під його гарантію, а Ви зрадили та образили тисячі мешканців, - зазначено у протоколі зборів.

Також секретаря міської ради закликали скласти мандат.

Зазначимо, що усі вищезгадані депутати та заступники мера балотувалися за списками «Єдності» і здобули мандати завдяки авторитету тодішнього голови парторганізації Віктора Пароконного.

Новим головою фракції у міській раді обрано Олександра Палія.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости