Экономика | Николаев, 19 Января, 2018

ЄБРР ухвалив надання компанії «НІБУЛОН» кредиту на суму 50 млн доларів

Свежие новости: ЄБРР ухвалив надання компанії «НІБУЛОН» кредиту на суму 50 млн доларів ЄБРР ухвалив надання компанії «НІБУЛОН» кредиту на суму 50 млн доларів

17 січня 2018 року Рада директорів Європейського банку реконструкції та розвитку ухвалила рішення про надання компанії «НІБУЛОН» кредиту на загальну суму до 50 млн доларів США.

Кредитні кошти будуть спрямовані на фінансування та модернізацію зернової логістичної інфраструктури нашої компанії у 2018–2019 роках, включаючи спорудження річкових терміналів, будівництво перевантажувального крану, річкового флоту та розширення термінала в Миколаєві.

Проект є частиною стратегії розвитку компанії «НІБУЛОН», в основному спрямованої на розширення та оптимізацію річкових зернових логістичних потужностей компанії з метою збільшення обсягів торгівлі зерном та зменшення частки цих обсягів, яка перевозиться автомобільним і залізничним транспортом, що має призвести до підвищення рентабельності та ефективності, а також зменшення негативних впливів на довкілля.

Таким чином, загальна вартість поточного кредитування ЄБРР компанії «НІБУЛОН» становитиме 140 млн доларів США.

Нагадаємо, що попередня синдикована кредитна угода на загальну суму 90 млн доларів США була підписана директором представництва ЄБРР в Україні Шевкі Аджунером та генеральним директором компанії «НІБУЛОН» Олексієм Вадатурським під час урочистого відкриття новозбудованого перевантажувального термінала філії «Голопристанська» (Херсонська область) влітку минулого року.

В цілому успішне співробітництво між компанією «НІБУЛОН» та ЄБРР триває з 2010 року.

 

Источник: Прес-служба компанії «НІБУЛОН»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости