Общество | Вознесенск, 8 Января, 2020

«Двигун бідної автівки чути в кожній хаті в радіусі 1 км»: Жителька Вознесенська поскаржилася на компанію нічних дрифтувальників

Свежие новости: «Двигун бідної автівки чути в кожній хаті в радіусі 1 км»: Жителька Вознесенська поскаржилася на компанію нічних дрифтувальників

Жителька Вознесенська Наталія Іжбинська вчора, 7 січня, залишила на своїй сторінці у Фейсбуці допис, у якому поскаржилася на молодиків, які кожної ночі влаштовують вуличні гонки в районі Прогресу.

Гучне дрифтування, за словами автора публікації, починається пізно ввечері і може тривати до третьої-четвертої години ранку, заважаючи спокійно відпочивати мешканцям цілого району.

«На годиннику за двадцять хвилин перша ночі... свята ніч у тих, хто святкує Різдво Христове... я щойно увійшла до хати і ,повірте, що геть не світло і добро в моїй душі, а обурення та відчай.

Кожної ночі, з настанням темряви і до третьої-четвертої години ночі, я не можу спати і, повірте, я не страждаю на безсоння. І впевнена, що цим недугом страждає кожен, хто живе в районі клубу Прогрес. Чи не так, шановні?

Справа в тому, що напівтеплі молодики, які розпивають спиртне прямо на майданчику між клубом та магазином "Любимий", розгледіли в собі прихованого Дениса Сагайдака (одного з відомих дрифтерів в Україні) і вирішили, що кільце поперед клубу, зупинки і трьох магазинів, де, до речі, постійно ходять люди з дітьми, - є найкращим місцем для дрифтування. Тому двигун бідної автівки марки BMW держ. номер ВЕ 2354 СІ чути дуже далеко і, я впевнена, що в кожній хаті в радіусі 1 км. Я права, шановні сусіди?!

В мене одне питання до вас усіх: а чому кожен мовчить? Невже так добре жити? Невже легше зробити вигляд, що нічого не чую і не бачу, чим зробити спробу щось змінити?», - написала жінка.

Саме в ніч з 6 на 7 грудня Наталія Іжбинська, після того, як вчергове компанія нетверезих хлопців знову почала порушувати правопорядок, викликала поліцію. Але, як виявилося, поліціянти не змогли серед молодиків знайти водія автівки. Той, за твердженням авторки, за декілька секунд до приїзду поліцейського патруля вискочив з-за керма. Окрім того, навіть присутність стражів порядку не змусила правопорушників заспокоїтися – «сміялися та робили з правоохоронців посміховисько, а ті, в свою чергу, нічого не могли вдіяти, в силу обмеження своїх повноважень».

«Мій терпець увірвався цього вечора. Я пішла до цієї місцевої "еліти", по дорозі викликала поліцейський патруль (варто відмітити, що разом зі мною туди приїхали дві (!) патрульні машини)... Мене охопив відчай: Яким буде наше завтра, панове? Ви навіщо оцією вседозволеністю чи пофігізмом по відношенню до виховання власних дітей робите з них моральних інвалідів??? Ми не змогли знайти водія, який вискочив із-за керма прямо за секунду до того, як туди прибули поліціянти... ці нетверезі особи вели себе, м'яко кажучи, зухвало! Сміялися та робили з правоохоронців посміховисько, а ті, в свою чергу, нічого не могли вдіяти, в силу обмеження своїх повноважень. Гидко дивитися на тих, хто за віком, мав би будувати країну... страшно від розуміння, в чиїх руках завтрашній день України... нудить від спілкування з шмарклями, котрі знають свої права, але чути не чули про обов'язки...

Я все життя мріяла бути вчителем... Не склалося... Сьогодні я щиро поспівчувала вчителям, поліціянтам і подякувала Всевишньому, за те що в мене не склалося з вчителюванням... бо, вибачте за відвертість, з такими учнями сиділа б вже давно...

Звісно, я написала заяву, поліціянти оформили протокол, маю надію, що хоч цим на пару ночей забезпечила спокій. Я не можу уявити, як спиться тим, хто живе у безпосередній близькості з цим Drifting alkoholikere fest, якщо я, живучи через квартал, навіть попри звук телевізора чула це ревіння двигуна?! Чому терпіння - ваш вибір?! Так і житимемо вівцями по хатах, кожна з яких крайня?!», - звернулася до вознесенців Наталія.

Публікація Наталії Іжбинської набрала чималого резонансу. Її допис на даний час вже поширило більше 90-та користувачів соцмережі. А в коментарях вознесенці повністю підтримали жінку, обурившись поведінкою молодих людей та їхнім вихованням.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты