Политика | 12 Ноября, 2019

Дубінський про 24 квартири і 17 авто: Хто працював – той їсть

Свежие новости: Дубінський про 24 квартири і 17 авто: Хто працював – той їсть

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський стверджує, що він працював не журналістом на "1+1", а продюсером. Все своє багатство Дубінський здобув ще до того, як потрапив у політику.

Дубінський у коментарі "Радіо Свобода" сказав так:

"Жодне майно, про яке ви говорите у цьому псевдорозслідуванні, не було здобуте мною після початку роботи в політиці. Політика не формує ні мої прибутки, ні можливість купувати якесь майно".

"Слуга народу" додав, що не живе зі своєю дружиною з 2014 року, хоча офіційно вони не розлучені. Він також згадав про "питання перерозподілу ресурсів після розлучення".

На запитання, навіщо йому стільки майна, Дубінський відповів: "Навіщо вам різні сукні?". Поілтик запевнив, що в нього "все в Україні, офшорних компаній немає, податки всі сплачені".

Усі гроші в економіці України, податки сплачені, усі насолоджуються життям і щасливі. Хто працював – той їсть, – сказав депутат. 

Зауважимо, що нардеп відмовився називати суму зарплати, яку отримував на "1+1".

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости