ДТП | Новый Буг, 7 Июля, 2017

ДТП у Вознесенському району: травмовано четверо людей

Свежие новости: ДТП у Вознесенському району: травмовано четверо людей

6 липня близько 03:00 год. на автодорозі Р-55 «Одеса-Новий Буг» в с. Прибужани Вознесенського району, на перехресті вулиць Одеська та Нова сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів «ЗІЛ 431410» та «Mercedes-Benz E220».

Внаслідок зіткнення транспортних засобів 34 – річний водій легковика та його пасажири, 22-х, 24-х і 36-ти років, із тілесними ушкодження різних ступенів тяжкості були доставлені до медичного закладу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини автоаварії та призначено проведення відповідних експертиз.

Відділ комунікації поліції

Миколаївської області

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты