ДТП | Николаев, 17 Февраля, 2023

ДТП у Миколаєві: постраждала малолітня дитина

Свежие новости: ДТП у Миколаєві: постраждала малолітня дитина

Вчора, 16 лютого, приблизно о 20:20 невстановлений транспортний засіб, рухаючись в районі перехрестя вул. Садовій та пр. Центральному в Миколаєві, скоїв зіткнення із автомобілем «Ford», після чого зник з місця пригоди.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувань зазнала 53-річна пасажирка «Ford» та малолітній хлопчик 2020 року народження. Потерпілих із різними ступенями тілесних ушкоджень доставили до медичних закладів.

у миколаєві у дтп постраждала малолітня дитина - поліцейські встановлюють автомобіль та розшукують водія, який зник з місця пригоди

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ ««Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Нині тривають оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи водія та транспортного засобу, на якому було скоєно  ДТП.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, або які стали свідками чи зафіксували вказану автоаварію, звернутись за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12, або за телефонами 063-056-71-77, 102.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты