Политика | 28 Ноября, 2023

Дружину Буданова отруїли важкими металами

Свежие новости: Дружину Буданова отруїли важкими металами

Дружину керівника Головного управління розвідки Маріанну Буданову отруїли важкими металами. Наразі жінка перебуває у лікарні.

Зазначається, що після тривалого погіршення стану здоровʼя, жінку госпіталізували. У неї діагностували ураження важкими металами. Співрозмовник ГУР додав, що курс лікування вже завершується, але й надалі вона буде під контролем лікарів.

"Ці речовини жодним чином не використовуються в побуті і воєнній справі. Їхня наявність може вказувати на цілеспрямовану спробу отруєння конкретної людини", – зазначили у розвідці.

Джерела також підтвердили виданню, що на Кирила Буданова також вчиняли замахи до та після повномасштабного вторгнення.

"Нині ведеться розслідування з приводу імовірної спроби вбивства дружини начальника ГУР МО України", – йдеться у публікації.

"Українська правда" з посиланням на власні джерела також підтвердила факт отруєння дружини начальника ГУР.

- По дружині Буданова (отруєнню) правда. Вона скаржилася на погане самопочуття, тому здали аналізи, яке виявило отруєння, - заявив співбесідник видання.

За даними джерел, дружину Буданова "скоріш за все отруїли через їжу".

- Оскільки дружина Буданова невеличка з маленькою вагою, проявилося у неї швидше. А так отруєння підтвердилося ще у кількох співробітників: "вони просто велетенські трохи, нічого за собою не помічали, зараз теж лікуються, - повідомили джерела.

Нагадаємо, у серпні Кирило Буданов у інтерв'ю "Радіо Свобода" зізнався, що дружина після початку повномасштабного вторгнення живе разом з ним у робочому кабінеті.

- Моє щастя завжди зі мною, тому що моя дружина живе зі мною в кабінеті, 24 на 7. Раніше я ішов на роботу - повертався додому, а зараз..., - поділився тоді він.

При цьому він зауважив, що його дружина не працює в ГУР.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости