Происшествия | Южноукраинск, 8 Июня, 2018

Другий енергоблок Южно-Української АЕС підключено до енергосистеми України

Свежие новости: Другий енергоблок Южно-Української АЕС підключено до енергосистеми України

8 червня 2018 року о 00 годині 47 хвилин по закінченні капітального планово-попереджувального ремонту другий енергоблок Южно-Української АЕС підключено до енергосистеми України. 

Перший енергоблок Южно-Української АЕС працює без зауважень в заданому режимі. На третьому енергоблоці триває середній планово-попереджувальний ремонт. 

Радіаційний фон на промисловому майданчику Южно-Української АЕС знаходиться на рівні природних фонових значень, що були заміряні до пуску атомної станції, та на 8 червня складає 0,09 мкЗв/год. Викиди та скиди радіоактивних речовин у навколишнє середовище не перевищували встановлених допустимих значень.

Оперативну інформацію про роботу Южно-Української АЕС цілодобово можна отримати за телефоном безкоштовної «гарячої лінії» 0-800-500-107 та телефоном-автовідповідачем (05136)2-29-93, а також на офіційному інтернет-сайті за адресою www.sunpp.mk.ua. 

Источник: sunpp.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости